Wat is Vostralen?

Storytelling raakt en verbindt. Toen we begonnen met het bedenken en creëren van onze activiteiten, vonden we het belangrijk dat we, door middel van storytelling, een extra laag zouden toevoegen aan de beleving van de speler. Daaruit is Vostralen ontstaan, een fictieve stad waar alle verhalen rond onze activiteiten samenkomen.

Speelt je escape room voor thuis zich af in een museum? Dan staat dit museum in het centrum van Vostralen. Moet je voor een moordspel een moord oplossen? Dan komt de opdracht waarschijnlijk van het politiebureau uit Vostralen. Heb je een uitnodiging gekregen om het testament van een verre oudtante te verdelen? Dan helpt Joris Schuitema, van Schuitema Notarissen uit Vostralen, je daarbij.

Het is niet nodig om kennis te hebben over Vostralen om deze activiteiten te spelen, maar je kunt het zien als easter eggs, zoals in een film of serie. Het kan dus zomaar zijn dat je karakters of plekken uit een gespeelde activiteit herkend en ze in je volgende activiteit terugziet.

Omdat alle activiteiten zich in of rondom Vostralen afspelen en Vostralen hier dus de verbindende factor is, is ervoor gekozen om het bedrijf deze naam te geven. Vostralen Entertainment staat voor verbinding, samenwerking, uitdaging, maar vooral plezier!