Activiteiten op Maat

Wij zijn dé specialist in maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een activiteit met een speciaal doel, een uitje wil organiseren gebaseerd op jouw team of een feest geeft waarbij je iets bijzonders wilt doen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je bij ons een activiteit op maat aanvraagt gaan we eerst samen in gesprek. Wat zijn je wensen, wat heb je zelf in gedachten? Samen brengen we in kaart wat de mogelijkheden zijn, en denken we met je mee om je activiteit tot een hoger niveau te tillen. Of je nu al heel veel ideeën hebt, of nog helemaal geen, we kijken samen naar een activiteit die naadloos aansluit bij jouw wensen.

Als we er samen uit zijn word je daarna volledig ontzorgt. Wij nemen het over, zodat ook jij als organisator volledig kan meegenieten van de activiteit!

 


Persoonlijke begeleiding

Al onze uitjes worden van aankomst tot opruimen volledig georganiseerd door een spelleider met ervaring in presenteren en entertainen. De spelleider houdt een oogje op de tijd, legt de activiteiten uit en zorgt er natuurlijk voor dat er niemand valsspeelt!

Minimale organisatie

Nadat wij jouw of jullie wensen in kaart hebben gebracht, nemen we de gehele organisatie over. Je hoeft dan alleen nog maar de mensen te regelen om mee te doen, wij doen de rest!

Volledig aanpasbaar

De enige limiet is je fantasie! Onze organisatoren hebben ontzettend veel spelkennis en ideeën, dus wat je ook verzint, zij kunnen er altijd iets mee. Ook streven wij ernaar onze activiteiten zo inclusief mogelijk te maken, zodat iedereen een fijne dag heeft.

Op elke gewenste locatie

Als teamuitje je kantoor ombouwen tot lasergame hal? Al een fijn restaurant gevonden, maar nog geen activiteit in de buurt? Of weet je juist helemaal niet waar je heen moet? We kunnen onze activiteiten op maat op iedere locatie organiseren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Laat ons weten wat je wensen zijn, zodat we je een voorstel op maat kunnen toesturen.